Apa Pilih Kita

Spesialis Peralatan Tinting
  • 5Z6U74T2R9PFSDVFF3
  • 3222655a
  • d36dbae2

babagan perusahaan

Kita Tuwuh Kanthi Sampeyan!

H.PUdesigns, Pabrik lan distributes dispensing lan nyawiji peralatan kanggo industri Paint lan lapisan.Produk standar H.PU lan mesin OEM digunakake ing saindenging jagad ing pabrik lan ing toko eceran.Madeg ing 2003, perusahaan langsung fokus ing pasar domestik ing ngendi bisnis cat terus berkembang ing taun-taun pungkasan.H.PU dikenali minangka pimpinan ing pasar Cina lan salah siji saka perusahaan paling cepet akeh ing skenario internasional.H.PUiku sawijining perusahaan swasta internasional.Kabeh pemegang saham langsung melu manajemen perusahaan.Aspek penting banget saka perusahaan kita yaiku kabeh desain produk lan industrialisasi ditindakake sacara internal, saka ide asli nganti produk pungkasan H.PU nduweni kontrol penuh teknologi lan proses manufaktur.Pramila kita minangka salah sawijining perusahaan Tionghoa sing duwe paten Tionghoa lan Internasional babagan produk kita.

maca liyane