Sugeng rawuh ing H.PU

5Z6U74T2R9PFSDVFF3
logo+R

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan, hubungi kita utawa bukak stand ing salah sawijining acara kasebut

H.PUdesigns, Pabrik lan distributes dispensing lan peralatan nyawiji kanggo Paint lan industri lapisan.Produk standar H.PU lan mesin OEM digunakake ing saindenging jagad ing pabrik lan ing toko eceran.
Madeg ing 2003, perusahaan langsung fokus ing pasar domestik ing ngendi bisnis cat terus berkembang ing taun-taun pungkasan.
H.PU dikenali minangka pimpinan ing pasar Cina lan salah siji saka perusahaan paling cepet akeh ing skenario internasional.

wong

H.PU minangka perusahaan swasta internasional.Kabeh pemegang saham langsung melu manajemen perusahaan.Aspek penting banget saka perusahaan kita yaiku kabeh desain produk lan industrialisasi ditindakake sacara internal, saka ide asli nganti produk pungkasan H.PU nduweni kontrol penuh teknologi lan proses manufaktur.Pramila kita minangka salah sawijining perusahaan Tionghoa sing duwe paten Tionghoa lan Internasional babagan produk kita.

Nggambar masa depan

Misi kita yaiku nawakake kualitas, rega sing trep lan layanan lan dhukungan sawise-sale sing dipercaya.Kemitraan teknologi wis digawe karo perusahaan terkemuka internasional kanggo menehi karakteristik teknis paling maju kanggo kabeh produk lan bagean kita.

lsid

Kenapa H.PU?

Pelanggan njaga hubungan jangka panjang karo kita amarga: kita padhet kanthi finansial lan teknis;desain kita melu engineers saka China, Eropah lan AS;piranti lunak, docs lan antarmuka pangguna ditulis / dirancang karo kabutuhan pelanggan global ing atine;manajemen kita duwe akeh pengalaman ing sistem pewarnaan ing saindenging jagad;kita nambah lan inovasi produk kita terus-terusan (produk kita paling disalin ing China!);amarga pengalaman OEM lengkap kita banget fleksibel lan mbukak kanggo gagasan lan proyek anyar ...

Ketemu H.PU

Kanthi bisnis sing tuwuh saben taun, kita bangga rawuh ing sawetara pameran cat lan lapisan utama ing saindenging jagad.Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan, hubungi kita utawa bukak stand ing salah sawijining pameran iki:

ChinaCoat 2021

df

Kita ngarep-arep ndeleng sampeyan edisi sabanjure ing Chinacoat.
Thanks kanggo ngunjungi kita ing Chinacoat, wis nuduhake banget maringi hadiah lan sukses!