Dispenser Otomatis ADS

Katrangan singkat:

Akurasi dhuwur
Ngresiki - gratis
Gampang dipasang
Gampang dioperasikake
Sederhana kanggo dijaga
Efisien & andal
Mesin sing cocog kanggo toko ritel


Detail Produk

Tag Produk

 ADS Dispenser Otomatis

automatic dispenser paint dispenser

H.PU wis dadi pelopor sing ngenalake dispenser warna kanthi otomatis ing pasar Tiongkok. Dispenser iki nggunakake teknologi kontrol canggih sing dirancang lan diproduksi kanthi kerja sama karo perusahaan internasional. Bisa diganggu menyang komputer liwat sambungan RS-232 standar lan  piranti lunak bisa ngimpor formula saka buku formula utama lan aplikasi pencocokan warna sing kasedhiya ing pasar. Fungsi mesin dhasar uga bisa ditindakake tanpa dipasang ing komputer.
Mesin ADS kanthi otomatis, gampang digunakake, gampang dijaga lan aman banget kanggo pangguna.
Presisi tinggi lan kemampuan ngulang maneh nggawe mesin kasebut minangka peralatan sing cocog kanggo bisnis cat modern ing saindenging jagad
Sekumpulan aksesoris sing terintegrasi lengkap nglengkapi desain fleksibel.

Fitur ADS

● Teknologi pompa piston sing bisa dipercaya
● dispensasi kanthi urutan kanthi resirkulasi warna
● Nganti 18 tabung
● Kompatibel karo pewarna adhedhasar banyu utawa universal
● Kapasitas kapasitas nyata 2 liter / liter
● Pompa piston stainless steel 2 ons (60 ml)
● Presisi dispensasi dhuwur luwih apik tinimbang 1/384 fl oz (0,077 cc)
● Spasi internal kanggo PC desktop
● Campuran pewarna otomatis ing wektu sing bisa diprogram
● Campuran, pembersih lan pengisian kontrol ing panel

Pilihan

● Konfigurasi tabung 12, 14, 16 lan 18
● Dhukungan komputer (monitor, mouse lan keyboard) utawa laptop
● Basis otomatis bisa lift
● Setelan listrik 110 V 60 Hz
● Warna awak khusus
● Adaptor sambungan USB menyang PC
● Skala elektronik (0,01 utawa 0,001 gram) kanggo kalibrasi otomatis
● Pilihan saka  paket piranti lunak

Bisa ngatasi

● Dhuwur maksimum bisa: Listrik 380 mm, Manual 500mm
● Minimal bisa dhuwur 50 mm
● Maksimum bisa diameter 350 mm
● Integrasi bisa ndeteksi sensor

Spek daya lan listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks. konsumsi daya 100 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)
● Mesin RS-232 menyang antarmuka PC

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 1600 x 800 x 1060 mm
● Pengepakan (H, W, D) 1700 x 1000 x 1000 mm
● Bobot Bersih 200 Kg
● Bobot Bruto 240 Kg
● 10Piasan / 20 ”Wadah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: