. Grosir HS-5T otomatis Gyro Mixer Produsen lan Supplier |H.PU

HS-5T otomatis Gyro Mixer

Katrangan singkat:

Rotasi bi-directional paten

Extractable loading plate

operasi Highly Gamelan

Bisa ditambah karo dispenser Tinta


Detail Produk

Tag produk

HS-5T produk dodolan panas kita karokualitas dhuwurlankinerja stabil, ikudidol menyang pasar globalkanggo akèh taun karo reputasi apik.Solusi sampurna kanggo campuran cepet lan homogen saka cat lan bahan sing padha.Unit iki kanthi otomatis clamps produk bisa nyetel pasukan clamping lan kacepetan nyawiji kanggo ukuran bisa dipasang.

Mesin iki uga ngetrapake teknologi kontrol kacepetan variabel sing canggih, lan nduweni fitur unik kayata rotasi bi-directional paten sing entuk campuran produk sing luwih cepet lan luwih homogen.

Desain mixer gyroscopic dipimpin dening teknisi Italia kita.Desain nyoto, gampang kanggo mindhah lan layanan.Saben bagean gampang diakses.Kualitas manufaktur sing dhuwur kanggo linuwih jangka panjang.Desain kompak awak lan mekanisme internal njupuk papan sing winates ing papan sing dipasang lan ngidini ngisi wadhah lengkap kanggo dikirim.

Mixer gyroscopic otomatis

Fitur

● Mixer gyroscopic kanthi otomatis
● Arah pencampuran alternatif sing unik
● mekanisme clamping bisa otomatis
● Bisa kacepetan nyawiji proporsional (100 - 150 RPM) lan pasukan clamping
● Wektu campuran sing bisa diatur saka 1 nganti 10 menit
● Ing ngisor bisa tray bisa dijupuk kanggo gampang bisa loading lan unloading
● Tampilan LCD kontras dhuwur
● Kunci pengaman ing lawang akses

Pilihan

● setelan daya 110 V 60 Hz
● Werna awak khusus.Werna standar yaiku RAL-6000 lan RAL-9002 (mung referensi)

Bisa nangani

● Beban maksimal 35 Kg (77 lb.)
● Maksimum bisa dhuwur 420 mm
● Minimal bisa dhuwur 85 mm
● Maksimum bisa diameteripun 330 mm

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks.konsumsi daya 750 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 1040 x 800 x 770 mm
● Packing (H, W, D) 1180 x 900 x 810 mm
● Bobot Net 178Kg
● Bobot reged 212Kg
● 28 Piece / 20”Wadhah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: