. Grosir ADS Dispenser Otomatis Produsen lan Supplier |H.PU

Dispenser Otomatis ADS

Katrangan singkat:

Efisiensi, presisi, linuwih lan kenyamanan operasi

Purge - gratis

Prasaja kanggo njaga

Mesin sing cocog kanggo toko eceran cat

 


Detail Produk

Tag produk

ADSDispenser otomatis

dispenser cat otomatis

H.PU wis dadi pionir ngenalake otomatis dispenser pewarna ing pasar China.Dispenser iki ngetrapake teknologi kontrol canggih sing dirancang lan diprodhuksi kanthi kerjasama karo perusahaan internasional terkemuka.Bisa disambungake menyang komputer apa wae liwat sambungan RS-232 standar lanpiranti lunakbisa ngimpor rumus saka buku rumus utama lan aplikasi pencocokan warna sing kasedhiya ing pasar.Fungsi mesin dhasar uga bisa ditindakake tanpa dipasangake komputer.
Mesin ADS kanthi otomatis, gampang digunakake, gampang dijaga lan aman banget kanggo pangguna.
Presisi sing dhuwur lan bisa diulang nggawe mesin kasebut minangka peralatan sing cocog kanggo bisnis cat modern ing saindenging jagad
Set aksesoris sing terintegrasi lengkap nglengkapi desain sing fleksibel.

Fitur ADS

● Teknologi pompa piston sing dipercaya
● Dispensing sequential karo recirculation pewarna
● Nganti 18 canister
● Kompatibel karo pewarna banyu utawa universal
● Canister kapasitas nyata 2 liter/quarts
● 2 Ons (60 ml) pompa piston stainless steel
● Presisi dispensing dhuwur luwih apik tinimbang 1/384 fl oz (0,077 cc)
● Ruang internal kanggo PC desktop
● pencampuran pewarna otomatis ing wektu sing bisa diprogram
● Panel kontrol nyawiji, purge lan Isi

Pilihan

● 12, 14, 16 lan 18 konfigurasi canister
● Komputer (monitor, mouse lan keyboard) utawa dhukungan laptop
● basa otomatis bisa elevator
● setelan daya 110 V 60 Hz
● Werna awak khusus
● USB kanggo adaptor sambungan PC
● Skala elektronik (0,01 utawa 0,001 gram) kanggo kalibrasi otomatis
● Pilihan sakapaket software

Bisa nangani

● Tinggi kaleng maksimal : Listrik 380 mm, Manual 500mm
● Minimal bisa dhuwur 50 mm
● Maksimum bisa diameteripun 350 mm
● Sensor deteksi bisa terpadu

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks.konsumsi daya 100 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)
● mesin RS-232 kanggo antarmuka PC

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 1600 x 800 x 1060 mm
● Kemasan (H, W, D) 1700 x 1000 x 1000 mm
● Bobot Net 200 Kg
● Bobot reged 240 Kg
● 10 Piece / 20” Wadhah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: