. Grosir XT-16 Combo Dispenser & Mixer Produsen lan Supplier |H.PU

XT-16 Combo Dispenser & Mixer

Katrangan singkat:

Dispenser cat manual lan mixer gyroscopic otomatis terintegrasi

Akurasi konstan

Biaya-efektif & dipercaya

Jejak cilik kanggo ngirit papan

 


Detail Produk

Tag produk

dispenser combo, dispenser lan mixer

Unit dispensing iki nggambarake desain terpadu sing unik, sisih ndhuwur yaiku dispenser manual lan sisih ngisor yaiku mixer gyroscopic otomatis klasik.Rong bagean dispenser kombo iki bisa digunakake bebarengan nalika mesin dispensing lan nyampur cat utawa pewarna.

Iku dramatically ngirit papan lan biaya njaga tilas kompak banget.Iki minangka solusi sing cocog kanggo toko ritel modern ing ngendi papan minangka premium lan efisiensi maksimal dibutuhake.

Dispenser & mixer kombo dirancang supaya gampang diatur lan dioperasikakee, mriksa manual operasi kanggo nyetel mesin langsung.Struktur terpadu dirancang kanggo menehi aksesibilitas maksimal kanggo panggunaan lan pangopènan normal.

dispenser manual dobel gauge dispenser gauge

Pompa dobel gauge

manual dispenser tunggal gauge pompa cat dispenser

Pompa ukur tunggal

XT-16Fitur

● Manual dispenser lan mesin terpadu gyro mixer otomatis
● 16 canister karo pilihan saka teknologi pump
● Kompatibel karo pewarna banyu utawa universal
● Canister kapasitas nyata 2 liter / quarts
● 2 Ons (60 ml) pompa piston stainless steel
● Presisi dispensing nganti 1/384 fl oz (0,077 cc)
● Campuran pewarna otomatis (5 menit saben 6 jam, bisa diatur pabrik)
● Ngalih safety ing lawang akses mixer

Pilihan

● Setelan pompa ukuran tunggal lan dobel
● Unit dispensing beda / timbangan dijupuk
● awak canister putih utawa ireng
● setelan daya 110V 60 Hz
● Werna awak khusus

Bisa nangani

● Beban maksimal 35 Kg (77 lb.)
● Maksimum bisa dhuwur 420 mm
● Minimal bisa dhuwur 85 mm
● Maksimum bisa diameteripun 330 mm

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks.konsumsi daya 790 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 1480 x 800 x 770 mm
● Packing (H, W, D) 1630 x 920 x 1000 mm
● Bobot Net 230Kg
● Bobot reged 273Kg
● 12 Piece / 20”Wadhah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: