. Grosir TH-16 Combo Dispenser & Shaker Produsen lan Supplier |H.PU

TH-16 Combo Dispenser & Shaker

Katrangan singkat:

Dispenser cat manual lan shaker otomatis terintegrasi

Prasaja, Reliable, Biaya murah

Investasi sing luwih cilik

Jejak cilik kanggo ngirit papan

Biaya-efektif & dipercaya


Detail Produk

Tag produk

Unit dispensing iki nggambarake desain terpadu sing unik, kanthi dramatis ngirit papan lan biaya njaga jejak sing kompak banget.Solusi sing cocog kanggo toko eceran modern ing ngendi papan minangka premium lan efisiensi maksimal dibutuhake.

Dispenser combo & shaker dirancang supaya gampang banget kanggo nyiyapake lan operasi, mangga kanthi ati-ati ngalih mesin saka kasus paket, lan mriksa saben rincian kanthi spesifikasi mesin, mula mesin kasebut bisa digunakake kanthi nyambungake daya.

Struktur terpadu dirancang kanggo menehi aksesibilitas maksimal kanggo panggunaan lan pangopènan normal.

dispenser combo, dispenser cat lan shaker
dispenser manual dobel gauge dispenser gauge

Pompa dobel gauge

manual dispenser tunggal gauge pompa cat dispenser

Pompa ukur tunggal

TH-16Fitur

● Manual dispenser lan shaker mesin terpadu
● 16 canister karo pilihan saka teknologi pump
● Kompatibel karo pewarna banyu utawa universal
● Canister kapasitas nyata 2 liter/quarts
● 2 Ons (60 ml) pompa piston stainless steel
● Presisi dispensing nganti 1/384 fl oz (0,077 cc)
● Campuran pewarna otomatis (5 menit saben 6 jam, bisa diatur pabrik)
● Ngalih safety ing lawang akses shaker

Pilihan

● Setelan pompa ukuran tunggal lan dobel
● Unit dispensing beda / timbangan dijupuk
● awak canister putih utawa ireng
● setelan daya 110V 60 Hz
● Kunci safety kanggo lawang shaker
● Werna awak khusus

Bisa nangani

● Beban maksimal 35 Kg (77 lb.)
● Maksimum bisa dhuwur 420 mm
● Minimal bisa dhuwur 85 mm
● Maksimum bisa diameteripun 330 mm

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks.konsumsi daya 790 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 1480 x 800 x 770 mm
● Packing (H, W, D) 1630 x 920 x 1000 mm
● Bobot Net 268Kg
● Bobot reged 292Kg
● 12 Piece / 20”Wadhah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: