Mixer Gyro HS Kab

  • HS-6 Manual Gyro Mixer

    HS-6 Manual Gyro Mixer

    Manual clamping kaleng

    Kunci ganda, proteksi ganda

    Biaya-efektif & dipercaya

    Investasi cilik ngasilake bathi gedhe

    Gampang kanggo operate lan njaga

  • HS-5T otomatis Gyro Mixer

    HS-5T otomatis Gyro Mixer

    Rotasi bi-directional paten

    Extractable loading plate

    operasi Highly Gamelan

    Bisa ditambah karo dispenser Tinta

  • Mixer Gyro Otomatis HS-5L

    Mixer Gyro Otomatis HS-5L

    Rotasi bi-directional paten

    Volume campuran sing dhuwur lan wektu campuran sing cendhak

    Tekanan campuran lan kacepetan diatur kanthi otomatis

    Operasi sing bisa dipercaya

    Bisa ditambah karo dispenser Tinta

     

     

  • Mixer Gyro Otomatis HS-5B

    Mixer Gyro Otomatis HS-5B

    Rotasi bi-directional paten

    Extractable loading plate

    Tekanan campuran lan kacepetan diatur kanthi otomatis

    Lumampah lancar lan gampang nyampur

    Cocog kanggo nyampur tank sing luwih abot lan luwih dhuwur