. Grosir TS In-line Dispenser Produsen lan Supplier |H.PU

TS In-line Dispenser

Katrangan singkat:

Akurasi stabil

Gampang kanggo Instal

Gampang dilakokno

Biaya - efektif

Investasi sing luwih cilik

Jejak cilik, ngirit papan

Prasaja kanggo njaga


Detail Produk

Tag produk

Seri TS-4 paling cocok kanggo instalasi sing dipasang ing tembok sing njupuk ruang paling tithiklan instalasi gampang.Instalasi diwiwiti kanthi nemokake rong titik ing permukaan tembok sing padha karo jarak tengah rong bolongan dipasang ing mburi dispenser.

TS-428Campuran manual

Sistem dispensing in-line nganti 8 canister.Sistem pengaduk dioperasikake kanthi manual.

daftar (1)

TS-426MCampuran otomatis

Sistem dispensing in-line nganti 8 sistem dispensing canister.Kontrol elektronik saka mekanisme aduk kalebu.

daftar (2)
dispenser manual dobel gauge dispenser gauge

Pompa dobel gauge

manual dispenser tunggal gauge pompa cat dispenser

Pompa ukur tunggal

TS-4XX/MFitur umum

● Kompatibel karo pewarna banyu utawa universal
● Canister kapasitas nyata 2 liter/quarts
● 2 Ons (60 ml) pompa piston stainless steel
● Presisi dispensing nganti 1/384 fl oz (0,077 cc)

Pilihan

● 3, 6, 7 lan 8 konfigurasi canister
● Tunggal lan kaping pindhongukursetelan pump
● Unit dispensing beda / timbangan dijupuk
● awak canister putih utawa ireng
● setelan daya 110V 60 Hz
● Motor listrik utawa mekanisme pencampuran pewarna manual

Daya lan spek listrik.(TS-4XXM mung)

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%, persiyapan 110 V 60 Hz opsional
● Maks.konsumsi daya 40 W

Lingkungan

● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman (TS-428,8 kaleng)

● Mesin (H, W, D) 430 x 1030 x 200 mm
● Packing (H, W, D) 540 x 1070 x 280 mm
● Bobot Net 23Kg
● Bobot reged 27Kg

Ukuran lan pengiriman (TS-426, 6 kaleng)

● Mesin (H, W, D) 430 x 830 x 200 mm
● Packing (H, W, D) 540 x 840 x 280 mm
● Bobot Net 17Kg
● Bobot reged 20Kg

Ukuran lan pengiriman (TS-426M, 6 canister karo Electric nglakoake)

● Mesin (H, W, D) 430 x 930 x 200 mm
● Packing (H, W, D) 540 x 940 x 280 mm
● Bobot Net 20Kg
● Bobot reged 25Kg

Dispenser In-Line

TS In-Line Dispenser


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: