. Grosir HS-9 Lab Mixer Produsen lan Supplier |H.PU

HS-9 Lab Mixer

Katrangan singkat:

Efisiensi dhuwur

Cocog kanggo nyampur karo macem-macem bahan

Gampang dilakokno

Prasaja kanggo njaga

Jejak cilik, ngirit papan

Mesin sing cocog kanggo laboratorium


Detail Produk

Tag produk

Mixer vortex bench-top iki minangka solusi sampurna kanggo campuran sampel warna lan bahan kimia kanthi cepet lan homogen.Unit iki dirancang khusus kanggo laboratorium lan kanggo nambah efisiensi ing campuran persiapan kimia.
Mixer ngidini kanggo nangani 2 wadhah sampel bebarengan.Ukuran wadhah bisa diatur lan gampang diadaptasi.
Mixer bisa digunakake kanthi macem-macem bahan (cat, pewarna, tinta, bubuk, kosmetik, lan sapiturute) kanthi asil sing apik babagan keseragaman lan ora misahake komponen sing beda.
Keamanan operator diwenehake kanthi desain lan spesifikasi material sing paling ketat.Safety tansah dadi perhatian utama kanggo ngrancang lan ngasilake kabeh peralatan.

Laboratorium mixer lab mixer cat mixer daya mixer tinta mixer pewarna mixer
bisa nduwèni Laboratorium mixers lab mixer Paint mixer

Wadhah kaleng bunder

Fitur

● High efficiency otomatis lab mixer
● Hasil pencampuran sing cepet, seragam lan ora dipisahake
● Apik kanggo cat, tinta, bubuk, kosmetik, lsp.
● Arah pencampuran alternatif sing bisa diprogram
● mekanisme nyekeli wadhah pindho
● kacepetan nyawiji luwes saka 200 kanggo 800 RPM
● Wektu campuran sing bisa diatur saka 1 menit nganti 1 jam
● wektu nyawiji bisa disetel kanggo mandeg manual kanggo unlimited nyawiji
● Layar lan keyboard sing tahan nganggo
● Ngalih safety ing lawang akses kanggo safety operasional maksimum

Pilihan

● setelan daya 110 V 60 Hz
● Werna awak khusus

Penanganan wadhah

● Beban maksimal 2 x 300g (utawa 300mL)
● dhuwur wadhah maksimum 110 mm
● diameteripun wadhah maksimum 80 mm

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz • 10%
● Maks.konsumsi daya 200 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 380 x 540 x 405 mm
● Packing (H, W, D) 800 x 660 x 480 mm
● Bobot Net 39Kg
● Bobot reged 86Kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: