. Grosir TS Manual Dispenser Produsen lan Supplier |H.PU

TS Manual Dispenser

Katrangan singkat:

Akurasi stabil

Biaya-efektif & dipercaya

Jejak cilik, ngirit papan

Prasaja kanggo njaga

Mesin becik kanggo toko eceran

 


Detail Produk

Tag produk

ZSGF

Model stand lantai

TS-216C

Model countertop

Dispenser kasebut ditondoi kanthi presisi lan linuwih sing tetep.Padha kasedhiya ing 12, 14, 16 lan 21 konfigurasi canisters ing loro ngadeg lantai lan countertop versions.Gauge timbangan karo lencana ngunci nawakake ukuran akurat, lan iki tombol kanggo nampa repeatability werna.Piston pumps digawe karo PTFE sing abrasion resisting, anti -solvent, koefisien gesekan kurang lan tahan lama.Pompa omah, mandrel lan komponen liyane kabeh digawe karo stainless steel.Colorant canisters sing fabricated karo plastik engineering kualitas dhuwur, resisting kanggo karat lan anti-pelarut, tutup canister tembus menehi ngawasi visual kanggo colorant tingkat.Iki kulawargané dispenser cocok kanggo banyu utawa lenga aplikasi colorant basa.

dispenser manual dobel gauge dispenser gauge

TS-2XX pompa dobel gauge

manual dispenser tunggal gauge pompa cat dispenser

TS-1XX Pompa ukur tunggal

TS-XXX Fitur umum

● Kompatibel karo pewarna banyu utawa universal
● Canister kapasitas nyata 2 liter/quarts
● 2 Ons (60 ml) pompa piston stainless steel
● Campuran pewarna otomatis (5 menit saben 6 jam, bisa diatur pabrik)

Unit dispensing

● TS-2XX ing mL utawa 1/48 fl oz, presisi nganti 1/384 fl oz
● TS-1XX ing 1/48 fl oz dibagi ing 1/96 fl oz

Pilihan

● 12, 14, 16 lan 21 konfigurasi canister
● Floor stand (TS-XXXF) utawa countertop (TS-XXXC) body
● Manual can puncher (njupuk siji posisi canister)
● setelan daya 110 V 60 Hz
● Werna awak khusus
● awak canister putih utawa ireng

Bisa nangani

● Dhuwur kaleng maksimal 420 mm (lantai stand), 280 mm (meja)
● Maksimum can base diameteripun 300 mm

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks.konsumsi daya 40 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

TS-216F (16 kaleng, stand lantai)

● Dimensi Mesin (H, W, D) 1330 x 860 x 860 mm
● Dimensi Kemasan (H, W, D) 870 x 1050 x 580 mm
● Bobot Net 68Kg
● Bobot reged 87Kg
● 52Potongan /20”Wadhah

dispenser cat karo puncher

Dispenser Manual karo Puncher


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: