. Grosir HS-6 Manual Gyro Mixer Produsen lan Supplier |H.PU

HS-6 Manual Gyro Mixer

Katrangan singkat:

Manual clamping kaleng

Kunci ganda, proteksi ganda

Biaya-efektif & dipercaya

Investasi cilik ngasilake bathi gedhe

Gampang kanggo operate lan njaga


Detail Produk

Tag produk

HS-6 Gyro Mixer nggantosi banget paling anyar ing efficiency dhuwur Paint nyawiji teknologi.Asil punika mixer nggronjal lan dipercaya, ngalangi ing loro pagelaran lan desain.Desain mesin lan mekanisme clamping manual dibangun kanggo ngurangi pangopènan kanggo minimal lan mulane ngidini Paint nyawiji kanggo dileksanakake ing banget kurang "biaya per volume" rasio. .

Mixer gyroscopic iki minangka solusi sampurna kanggo campuran ekonomi cat lan bahan sing padha.Mekanisme clamping manual gampang kanggo operate lan njaga.

Keamanan operator diwenehake kanthi desain lan spesifikasi material sing paling ketat.Safety tansah dadi perhatian utama kanggo ngrancang lan ngasilake kabeh peralatan.

mixer gyro manual, mixer manual, mixer gyroscopic, mixer cat gryo, mesin mixer cat
mixer gyroscopic manual, mixer gyro, mixer manual mixer cat manual, mixer gyroscopic cat

Fitur

● Entry level gyroscopic mixer
● Manual bisa clamping mekanisme
● Kacepetan nyampur 130 RPM
● Wektu campuran sing bisa diatur saka 0 nganti 15 menit
● Akses lawang karo shock-absorbers kanggo gampang mbukak lan nutup
● Kunci pengaman ing lawang akses

Bisa nangani

● Beban maksimal 35 Kg (77 lb.)
● Maksimum bisa dhuwur 420 mm
● Minimal bisa dhuwur 85 mm
● Maksimum bisa diameteripun 330 mm

Pilihan

● setelan daya 110 V 60 Hz
● Werna awak khusus.Werna standar yaiku RAL-6000 lan RAL-9002 (mung referensi)

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
● Maks.konsumsi daya 750 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 1040 x 800 x 790 mm
● Packing (H, W, D) 1230 x 900 x 870 mm
● Bobot Net 188Kg
● Bobot reged 220Kg
● 24 Piece / 20”Wadhah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: