Produk

  • Dispenser Otomatis ADS

    Dispenser Otomatis ADS

    Efisiensi, presisi, linuwih lan kenyamanan operasi

    Purge - gratis

    Prasaja kanggo njaga

    Mesin sing cocog kanggo toko eceran cat

     

  • TS In-line Dispenser

    TS In-line Dispenser

    Akurasi stabil

    Gampang kanggo Instal

    Gampang dilakokno

    Biaya - efektif

    Investasi sing luwih cilik

    Jejak cilik, ngirit papan

    Prasaja kanggo njaga

  • TS Manual Dispenser

    TS Manual Dispenser

    Akurasi stabil

    Biaya-efektif & dipercaya

    Jejak cilik, ngirit papan

    Prasaja kanggo njaga

    Mesin becik kanggo toko eceran

     

  • Piranti lunak

    Piranti lunak

    Gampang diundhuh, diinstal lan digunakake

    Database rumus / warna tanpa wates

    Antarmuka karo spektrofotometer populer

    Bisa imput rumus saka piranti lunak pihak katelu populer

    Jejak memori cilik, kompatibilitas Windows dhuwur

  • TH-16 Combo Dispenser & Shaker

    TH-16 Combo Dispenser & Shaker

    Dispenser cat manual lan shaker otomatis terintegrasi

    Prasaja, Reliable, Biaya murah

    Investasi sing luwih cilik

    Jejak cilik kanggo ngirit papan

    Biaya-efektif & dipercaya

  • XT-16 Combo Dispenser & Mixer

    XT-16 Combo Dispenser & Mixer

    Dispenser cat manual lan mixer gyroscopic otomatis terintegrasi

    Akurasi konstan

    Biaya-efektif & dipercaya

    Jejak cilik kanggo ngirit papan

     

  • HS-8 Siji-Gallon Vortex Mixer

    HS-8 Siji-Gallon Vortex Mixer

    Nggunakake sistem drive gear, njamin linuwih unggul

    Dibangun karo komponen kelas industri

    Gampang gulung-in loading

    Cocog kanggo 1 galon, liter, kaleng cat

    Investasi sing luwih cilik

    Jejak cilik, ngirit papan

  • Shaker Otomatis HS-3T

    Shaker Otomatis HS-3T

    Struktur unik saka cangkang lan inti terisolasi

    Tingkat entri kanggo titik jual

    Bisa ditambah karo dispenser Tinta

     

  • HS-9 Lab Mixer

    HS-9 Lab Mixer

    Efisiensi dhuwur

    Cocog kanggo nyampur karo macem-macem bahan

    Gampang dilakokno

    Prasaja kanggo njaga

    Jejak cilik, ngirit papan

    Mesin sing cocog kanggo laboratorium

  • HS-6 Manual Gyro Mixer

    HS-6 Manual Gyro Mixer

    Manual clamping kaleng

    Kunci ganda, proteksi ganda

    Biaya-efektif & dipercaya

    Investasi cilik ngasilake bathi gedhe

    Gampang kanggo operate lan njaga

  • HS-5T otomatis Gyro Mixer

    HS-5T otomatis Gyro Mixer

    Rotasi bi-directional paten

    Extractable loading plate

    operasi Highly Gamelan

    Bisa ditambah karo dispenser Tinta

  • Mixer Gyro Otomatis HS-5L

    Mixer Gyro Otomatis HS-5L

    Rotasi bi-directional paten

    Volume campuran sing dhuwur lan wektu campuran sing cendhak

    Tekanan campuran lan kacepetan diatur kanthi otomatis

    Operasi sing bisa dipercaya

    Bisa ditambah karo dispenser Tinta

     

     

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2