HS-3T ​​otomatis Shaker

Katrangan singkat:

Struktur unik saka cangkang lan inti terisolasi

Tingkat entri kanggo titik jual

Bisa ditambah karo dispenser Tinta

 


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Shaker geter iki minangka solusi sampurna kanggo campuran cat lan bahan kenthel kanthi cepet lan homogen ing kaleng bunder lan kotak.Unit iki kanthi otomatis clamps produk bisa nyetel pasukan clamping lan kacepetan nyawiji kanggo ukuran bisa dipasang.
    Keamanan operator diwenehake kanthi desain lan spesifikasi material sing paling ketat.Safety tansah dadi perhatian utama kanggo ngrancang lan ngasilake kabeh peralatan.

    Fitur HS-3T

    ● Shaker geter kanthi otomatis
    ● mekanisme clamping otomatis kanthi deteksi dhuwur bisa
    ● 760 siklus goyang saben menit (11 Hz)
    ● Wektu campuran sing bisa diatur saka 1 nganti 10 menit
    ● A roller wis Integrasi ing awak kanggo gampang loading lan unloading saka bisa
    ● Tampilan LCD kontras dhuwur
    ● Ngalih safety ing lawang akses

    sk (1)

    Pilihan

    ● 110 V 60 Hz setelan daya
    ● Werna awak khusus

    Penanganan wadhah

    ● Beban maksimal 35 Kg (77 lb.)
    ● Maksimum bisa dhuwur 410 mm
    ● Minimal bisa dhuwur 50 mm
    ● Ukuran kaleng/paket dasar maksimal 365 x 365 mm

    Daya lan spek listrik.

    ● Fase tunggal 220 V 50 Hz ± 10%
    ● Maks.konsumsi daya 750 W
    ● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
    ● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

    Ukuran lan pengiriman

    ● Mesin (H, W, D) 1050 x 730 x 750 mm
    ● Packing (H, W, D) 1180 x 900 x 810 mm
    ● Bobot Net 200Kg
    ● Bobot reged 238Kg
    ● 28 Piece / 20”Wadhah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: