. Produsen lan Supplier Piranti Lunak Grosir |H.PU

Piranti lunak

Katrangan singkat:

Gampang diundhuh, diinstal lan digunakake

Database rumus / warna tanpa wates

Antarmuka karo spektrofotometer populer

Bisa imput rumus saka piranti lunak pihak katelu populer

Jejak memori cilik, kompatibilitas Windows dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama ADS-Pro
A lengkapbuku rumus, cocog werna lan manager dispenser.Gampang kanggo ngundhuh, nginstal lan nggunakake.

● database rumus Unlimited
● database werna Unlimited
● Kapabilitas cocog warna (look-up, look-up + koreksi, match)
● Antarmuka karo spektrofotometer lan chromameter murah sing populer
● Formula diwilang kanggo macem-macem ukuran kaleng
● Ngalahake sembarang unit rumus ing bobot lan volume
● Nganti 9 komponen + basa kanggo saben rumus
● Kamungkinan kanggo nglindhungi / encrypt buku rumus
● pewarna lengkap lan kalkulator biaya dhasar
● Formula editor lan manual formula dispensing
● Koreksi kekuatan bisa ditrapake kanggo produk
● Bisa ngimpor rumus saka piranti lunak pihak katelu sing populer
● Rumus bisa disimpen lan diatur ing basis data lokal
● Data formula bisa dicithak ing label utawa lembaran kertas
● Ngalahake statistik point-of-sale kanggo werna, pewarna, produk lsp.
● Jejak memori cilik, kompatibilitas Windows dhuwur

Fitur utama ADS-Pro

ADS-Maintenance fitur utama
Ikilayanan lan pangopènanlunak ngidini kanggo ngatur dispenser, nindakake colorants kalibrasi lan nyoba bagean internal mesin.

● pangopènan gampang lan persiyapan mesin
● Pump tliti lan kontrol kacepetan
● Kalibrasi pewarna manual lan otomatis
● Antarmuka karo timbangan elektronik paling populer
● Konfigurasi lan persiyapan tabung
● Persiyapan nyampur lan ngresiki
● Test bagean internal mesin lan diagnostik
● Jejak memori cilik, kompatibilitas Windows dhuwur

Fitur utama ADS-Link
A transparandriver piranti lunak mesinsing ngidini aplikasi pihak katelu ngirim rumus menyang dispenser.

● Mlaku ing latar mburi, transparan kanggo pangguna
● Ndhukung kabeh protokol pertukaran rumus umum
● Nuduhake status dispenser lan kahanan eror
● Priksa lan nangani tingkat pewarna
● Jejak memori cilik, kompatibilitas Windows dhuwur

ADS-Cloud
Aksesinformasi lan statistik point-of-sale global.Entuk data saka ngendi wae nggunakake PC, Mac, tablet lan telpon.

● Kabeh informasi pasar ing lokasi terpusat.
● Impor statistik lan info pangopènan saka kabeh sambungan point-of-sale
● Visibilitas lengkap babagan status pasar, konsumsi lan pangopènan
● Ngalahake lisensi pangguna individu
● Nyedhiyani nganyari otomatis kanggo piranti lunak lan database titik-saka-sales
● Sambungan ndhelik sing aman antarane piranti lunak lan server


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: