. Grosir HS-8 Siji-Gallon Vortex Mixer Produsen lan Supplier |H.PU

HS-8 Siji-Gallon Vortex Mixer

Katrangan singkat:

Nggunakake sistem drive gear, njamin linuwih unggul

Dibangun karo komponen kelas industri

Gampang gulung-in loading

Cocog kanggo 1 galon, liter, kaleng cat

Investasi sing luwih cilik

Jejak cilik, ngirit papan


Detail Produk

Tag produk

Mixer vortex iki minangka solusi sampurna kanggo campuran cat sing cepet lan homogen lan produk sing padha ing kaleng 1 Galon lan Quart standar.
Kaleng galon bunder lan persegi bisa ditangani kanthi nggunakake wadhah sing beda.A adaptor khusus kasedhiya kanggo nyampur quarts lan ukuran cilik.

Desaine mantep, prasaja lan luwih murah dibandhingake karo mixer gyro lan shaker.Desain mesin lan mekanisme clamping manual dibangun kanggo ngurangi pangopènan kanggo minimal lan mulane ngidini Paint nyawiji bisa dileksanakake ing banget kurang "biaya per volume" rasio.

Keamanan operator diwenehake kanthi desain lan spesifikasi material sing paling ketat.Safety tansah dadi perhatian utama kanggo ngrancang lan ngasilake kabeh peralatan.

Vortex mixer 1 galon Paint mixer Paint bisa mixer
babak bisa nduwèni vorter mixer

Wadhah kaleng bunder

kothak bisa nduwèni vortex mixer, 1 galon Paint mixer, Paint mixer

Wadhah kaleng persegi

Fitur

● Desain kompak, dhuwur efisien, stabil lan kurang gangguan
● Kacepetan vortex cepet ing 265 RPM (muter ing 410 RPM)
● Wektu nyampur bisa diatur nganti 15 menit
● Gampang kanggo operate lan njaga
● Ngalih safety ing lawang akses kanggo safety operasional maksimum

Pilihan

● setelan daya 110 V 60 Hz
● Wadhah kothak kothak
● Pint & quart adaptor
● Werna awak khusus

Penanganan wadhah

● Beban maksimal 5 Kg (11 lb.)
● Maksimum bisa dhuwur 200 mm
● Diameter maksimal bisa 170 mm (utawa 170 x 170 mm)

Daya lan spek listrik.

● Fase tunggal 220 V 50 Hz • 10%
● Maks.konsumsi daya 180 W
● Suhu kerja saka 10 ° nganti 40 °
● Kelembapan relatif saka 5% nganti 85% (ora kondensasi)

Ukuran lan pengiriman

● Mesin (H, W, D) 680 x 420 x 580 mm
● Packing (H, W, D) 800 x 660 x 480 mm
● Bobot Net 70Kg
● Bobot reged 86Kg
● 82 Piece / 20”Wadhah

Nggunakake Adaptor Can

Nggunakake Adaptor Can


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: